Loading

Logo

Comedyspot

13, 2016 · Door bartkuypers

Inmiddels ben ik naast mijn andere activiteiten al een paar jaar bezig als stand-up comedian en presentator.

In 2014 doorliep ik de Comedy Academy die onder leiding stond van Leon van der Zanden. Ook kreeg ik tijdens dat traject een gastles van Pieter Derks die in die tijd furore maakte bij De Wereld Draait Door. Mijn debuut tijdens de presentatie-avond van de Comedy Academy werd goed ontvangen door het publiek van het Park Theater in Eindhoven. De titel van mijn programma luidde: “Waar was je”. Daarna heb ik deelgenomen aan de talentenjacht de Comedy Slam, georganiseerd door Comedyspot. Ook trad ik diverse keren op in theaters, caf├ęs en andere uitdagende locaties in het land.

Gaandeweg merkte ik dat ik presenteren ook erg leuk vond. Het mooie van stand up comedy en presenteren is dat zij hand in hand gaat. Het gemak en de energie die ik me via stand-up aanleerde komt mij nu weer goed van pas bij mijn presentatieklussen. Daarnaast is het natuurlijk fijn om je grenzen te blijven verkennen en zo je leven dynamisch te houden.

Check de websites van Comedyspot en Artiest & Entertainment! Kun je checken waar je moet zijn voor de leukste Comedy avonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comedy Academy

Plaats een reactie

Bedankt voor je reactie!
* Required fields